Top 5 producten sinterklaas

Er zijn diverse sinterklaas producten maar welke zijn nou het handigst? En welke zijn het mooist? En waarom ik ga jullie 5 tips geven voor sinterklaas? Producten die verschillen van de standaard producten.

 

 

1 Sinterklaas cape met mijer (kinderen) 17,95

dit product verkopen ze bij vlaggenclub voor een goeie prijs. Het product is gemaakt voor kinderen en is leuk om te dragen voor kinderen bij de intocht van sinterklaas. Ook kunnen kinderen dit kostuum aan als sinterklaas op school komt en de kinderen zich willen verkleden.

 

2 Auto vlag sinterklaas (9,95)

Dit product kan je tussen het raam klemmen van je auto, je krijgt er een bepaalde stok mee die je kan klemmen tussen de auto en het raam van de auto. Dit product is bijvoorbeeld leuk om te gebruiken bij een intocht van sinterklaas zodat de kinderen weten dat de auto bij sinterklaas hoort.

 

3 Staf van sinterklaas met vlag ( 36,95)

Dit product zie je niet heel vaak, het heeft eigenlijk twee producten in een namelijk de staf van sinterklaas en een vlag van sinterklaas. De staf van sinterklaas is bedoeld als houder voor de sinterklaas vlag. Dit geeft een unieke uitstraling die mensen niet vaak zien. Dit product kan je kopen bij Vlaggenclub.

 

4 verlanglijstje sinterklaas (0,99)

Dit product is gemaakt voor de kinderen om hun wensen voor sinterklaas op te schrijven, dit product valt op aan de kleuren van het verlanglijstje. Je krijgt er 6 voor 0,99 euro. Door dit product valt je wensenlijst goed op.

 

 

5 Mondkapjes sinterklaas (7,95)

De mondkapjes kunnen we natuurlijk niet vergeten in deze tijd heeft iedereen er wel een nodig. Daarom is het natuurlijk leuk om tijdens de sinterklaas tijd een mondkapje van sinterklaas te dragen. Deze mondkapjes zijn ook hygiënisch geproduceerd en zijn per product verpakt. Aan de bovenzijde van het mondkapje zit een speciaal neusstuk waardoor het mondkapje prettig zit en goed afsluit. Ook heeft het verstelbare elastiekjes waardoor je het mondkapje kan verstellen op de maat van je eigen oren.